Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ett attraktivt Dalsland i tillväxt

Ett attraktivt Dalsland i tillväxt är Dalslands Sparbanks vision. Eftersom vi inte har aktieägare som kräver maximal avkastning på investeringarna, har vi hittat meningen med Dalslands Sparbanks existens genom att se till utvecklingen i vårt verksamhetsområde.
Bankens vision är något som förpliktigar. Den tydliggör att Dalslands Sparbank i första hand ska vara en bank som är tillgänglig för investeringar i Dalsland. Det kan gälla allt från privatpersoner som vill köpa ett boende eller finansiera drömbåten till stora investeringar av företag i vårt område, som bidrar till att säkra och förhoppningsvis skapa nya arbetstillfällen. Dalslands Sparbank skapar framförallt tillväxt genom att säkerställa tillgången till kapital för Dalsland.
Att bidra till tillväxt gör även Dalslands mer attraktivt. Dalslands Sparbank nöjer sig inte med det utan har även hittat andra vägar för att se till så att Dalsland blir än mer attraktivt att verka och bo i. Eftersom banken saknar ägare så uppstår en möjlighet för bankens huvudmän* att disponera en del av vinsten till allmännyttiga ändamål, vilket vanligen sker en gång per år. Bankens avsikt är att låta dessa pengar befrukta det redan goda och omfattande ideella arbetet som pågår i landskapet. På så sätt skapas möjligheter att genomföra projekt, rusta upp eller skapa anläggningar och göra andra positiva saker där det behövs både pengar och ideellt arbete. Så har du ett bra projekt som gör Dalsland, eller någon del av landskapet, mera attraktivt så tveka inte. Hjälp oss att förverkliga vår vision.
Dalslands Sparbank

Magnus Olsson
Verkställande direktör

Ett attraktivt Dalsland i tillväxt

Kaos

Musikfestival KAOS

KAOS, en musik och sommarfestival i Mellerud med flera lokala och rikskända artister.

Fotboll

Färgelanda Cup

En populär ungdomsturnering i fotboll för ungdomar mellan 10-16 år som varje gång lockar drygt 130 lag. Färgelanda If är arrangör.

Häshoppning

Baldersnäs Fälttävlan

Fälttävlan som återuppstått efter flera års uppehåll på Baldersnäs. 25-26 augusti var det SM 2012 och många trevliga aktiviteter för hästintresserade.

Stäng Skriv ut