Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Här kan du läsa mer om de olika tjänster vi erbjuder dig som företagskund. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar över vilka tjänster som skulle passa dig.

Dalslands Sparbank

Företagstjänster

 • Hantverkare klättrar upp på taket

  Trygghetsguiden

  5 minuter för ett tryggare liv
  Företagare har ofta otillräckligt pensions och försäkringsskydd. Hur ser det ut för dig?

 • Färgprover

  Välkommen till oss som jobbar på företag

  Bankens självständighet innebär kort handläggningstid och därmed snabba beslut. Vi har företagskompetens på alla våra kontor.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Det finns mycket att tjäna på att ha en god kontroll över betalningsrutinerna. Det kan handla om att betala i rätt tid, att utnyttja olika kreditmöjligheter och att till att själva betalningssättet är snabbt och enkelt.

 • Man arbetar på sin dator

  Digitala tjänster

  Det ska vara enkelt att sköta företagets ekonomi. Med våra internet- och telefontjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Var du än befinner dig, hemma, på företaget eller utomland, är det du som bestämmer när banken ska vara tillgänglig.

 • De går igenom anteckningar på ett möte

  Pension och försäkring

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper er gärna med lösningar som passar just era behov

 • Billeasing

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner, leasing maskiner etc. Du som företagare har olika behov. Vi hjälper dig att hitta den finansieringslösning som passar dig och dina behov bäst. Kontakta någon av våra företagsrådgivare för ytterligare information.

 • Pojke med en fotboll

  Föreningar

  I föreningen är det personliga engagemanget, drivkraften och arbetsuppgiften stor och viktig. Eftersom tid ofta är en bristvara underlättar det att arbeta med produkter som förenklar administrationen och ger mer tid över. Vi ser till att du får de produkter och tjänster som du behöver. Välkommen att boka tid hos oss!

Våra företagserbjudande

 • Kläder på klädhängare

  Bättre Affärer - för dig som är företagare

  I paketet Bättre Affärer har vi samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är företagare.

 • En traktor på en väg

  Bättre Affärer Skog och lantbruk

  Här har vi har samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är lantbrukare.

 • Hand som skriver på ett tangentbord

  Föreningserbjudandet

  Vi erbjuder en rad banktjänster och produkter som kan hjälpa er förening att förenkla administrationen.

 • Man med läsplatta

  Bättre Affärer nyhetsbrev

  Med nyhetsbrevet Bättre Affärer får du råd och tips om hur du kan utveckla ditt företag. Anmäld dig till nyhetsbrevet här.

Stäng Skriv ut