Hoppa till textinnehållet

Ansök nu!

Mellan den 14 maj till den 11 juni kan ni som förening eller ideella sammanslutningar ansöka om ett ekonomiskt stöd till er verksamhet som drabbats av negativa ekonomiska effekter av Covid -19.

 

Tillsammans utvecklar vi Dalslands

Tillsammans

Tillsammans är vi starka!

På grund av den rådande allvarliga situationen kring Covid-19 har Dalslands Sparbank tagit beslut och gör lokala satsningar. Vänligen läs den samlade informationen nedan:  

www.viardalsland.se

Information om Covid 19

Coronaviruset Covid-19 påverkar allt just nu!

Dalslands Sparbank har under våren jobbat med att mildra de ekonomiska effekterna av Covid-19 och dess påverkan på bankens verksamhetsområde. Vi jobbar löpande med företag och privatpersoner som drabbats och försöker hitta lättnader för att hantera effekterna av pandemin. Här samlar vi information kring:

Aktuellt just nu

Ledig tjänst: Administrativ ekonom

Vi söker dig! En administrativ ekonom som gillar siffror, kund- och leverantörsreskontra, bokföring och nya utmaningar. 

Ledig tjänst DS

Tillsammans är vi starka!

Här hittar du information om de lokala åtgärder som Dalslands Sparbank hittills har tagit fram för att minska Covid-19 effekter

Dalsland

Nu är det klart!

I år igen har vi tillsammans med er kunder och alla andra som lever och verkar här i Dalsland har vi uppnått vår vision "Tillsammans utvecklar vi Dalsland". I 10år har vi tillsammans med Dalsland utvecklat bygden med både små och stora idéer och projekt. 

Tillsammans

Dalslands Sparbank 150år

Hur ofta får man fira en 150-åring? Inte så ofta men det ska Dalsland få göra nu. Dalslands Sparbank  fyller i år 150 år. Det kommer firas med hela Dalsland stor som liten med aktiviteter på de lokala kontoren och en fototävling som sträcker sig över året under namnet ”Vi är Dalsland”.

Vi är Dalsland

Fototävling

Dalsland är otroligt vackert och vi vill tillsammans med er, samla ögonblicksbilder från livet som Dalslänning i vår fototävling.
Vi kommer att utlysa ett tema för varje månad under hela jubileumsåret där vi vill fånga Dalslands olika sidor.

Ta en bild där du tolkar ditt Dalsland. Varje månad kommer en vinnare att utses.

Vi är Dalsland

Varning för falska samtal

Ett vanligt bedrägeriförsök är när bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal - lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta oss på telefon eller besök ett kontor. 

Därför ställer vi frågor om dig och din ekonomi

Lagen om penningtvätt ställer krav på att banker och andra finansiella bolag har god kunskap om sina kunders ekonomi och affärsrelation. Vi som bank har också skyldighet att löpande följa upp att informationen vi har är aktuell. Därför ställer vi frågor när du besöker ett bankkontor eller per brev, i internetbanken och appen.