Hoppa till huvudinnehåll

Om Dalslands Sparbank

Girl pays for bun at a café

Tidningen Bygdens bank - Då Nu Framåt

150 år att blicka tillbaka på. Att sia om framtiden är svårt, men en sak är säker. Dalslands Sparbank kommer fortsatt att arbeta för att vara dalslänningarnas bank oavsett om du är privatperson, föreningsaktiv eller företagare. 🧡

För att knyta ihop våra 150 år har vi tagit fram en jubileumstidning Bygdens bank - Då, Nu Framåt, för att ni ska kunna få följa med på vår resa.

Den kommer att gå ut till hushållen i Bengtsfors, Ed, Färgelanda, Mellerud, och Åmåls kommun via lokaltidningen Dalslänningen.

Saknar du den i din brevlåda är du välkommen att hämta ett exemplar på ditt bankkontor i Bengtsfors, Ed, Färgelanda eller Mellerud. Som kund i Dalslands Sparbank har du alltid nära till banken. Bor du inte i Bengtsfors, Ed, Färgelanda eller Mellerud kommun kan du höra av dig till banken så skickar vi dig ett nummer!

Trevlig läsning!

Vi är Dalslands Sparbank

Att vara kund i Dalslands Sparbank ska vara enkelt. Oavsett om du möter oss på våra bankkontor, digitalt eller via telefon, så är vi alltid redo att hjälpa dig förbättra och utveckla din ekonomi.

Hos oss möts du av omtanke. Du är vår viktigaste partner. Därför tar vi besluten nära dig och tänker långsiktigt kring din ekonomi. Vi är en mer tillmötesgående bank, som finns där när du behöver oss och anpassar oss efter dina behov. Vi drivs av viljan att ge dig rätt råd och tjänster för att nå dina mål.

Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är istället att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör Dalsland ännu bättre.

Ett levande och livskraftigt samhälle är en förutsättning för vår banks utveckling. Därför samarbetar vi med föreningar, företag och personer som utvecklar landskapet. Det gör oss till en unik bank, faktiskt den enda vars främsta drivkraft är att gynna bygden och alla som bor här.

Tillsammans utvecklar vi Dalsland.