Meny
Organisation
Samhällsengagemang
Ung Ekonomi
Sponsring
Tillsammans utvecklar vi Dalsland
Dalslandshjältar
Dalslandsprojekt

Om Dalslands Sparbank

Field

Vi är Dalslands Sparbank

Att vara kund i Dalslands Sparbank ska vara enkelt. Oavsett om du möter oss på våra bankkontor, digitalt eller via telefon, så är vi alltid redo att hjälpa dig förbättra och utveckla din ekonomi. Hos oss möts du av omtanke. Du är vår viktigaste partner. Därför tar vi besluten nära dig och tänker långsiktigt kring din ekonomi. Vi är en mer tillmötesgående bank, som finns där när du behöver oss och anpassar oss efter dina behov. 

Vi drivs av viljan att ge dig rätt råd och tjänster för att nå dina mål. Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är istället att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör Dalsland ännu bättre.

Ett levande och livskraftigt samhälle är en förutsättning för vår banks utveckling. Därför samarbetar vi med föreningar, företag och personer som utvecklar landskapet. Det gör oss till en unik bank, faktiskt den enda vars främsta drivkraft är att gynna bygden och alla som bor här.

Tillsammans utvecklar vi Dalsland

Samhällsengagemang

Vårt samhällsengagemang började redan för 200 år sedan och vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar och sparande. Läs mer om våra lokala satsningar mot föreningslivet och utbildning.

 

Dalsland

Organisationen

Sparbanksidén handlar om att arbeta för en sund och hållbar ekonomi för människor och företag. Det handlar om att gynna och stärka föreningsliv, näringsliv och kulturliv. Det handlar om att stärka samhället och att gynna bygden. Här kan du läsa mer om just vår organisation i Dalsland.

board members

Styrelse och huvudmän

Här kan du läsa mer om Dalslands Sparbanks styrelse och huvudmän

Tidningen Bygdens bank - Då Nu Framåt

150 år att blicka tillbaka på. Att sia om framtiden är svårt, men en sak är säker. Dalslands Sparbank kommer fortsatt att arbeta för att vara dalslänningarnas bank oavsett om du är privatperson, föreningsaktiv eller företagare. 🧡

För att knyta ihop våra 150 år har vi tagit fram en jubileumstidning Bygdens bank - Då, Nu Framåt, för att ni ska kunna få följa med på vår resa.

Den kommer att gå ut till hushållen i Bengtsfors, Ed, Färgelanda, Mellerud, och Åmåls kommun via lokaltidningen Dalslänningen.

Saknar du den i din brevlåda är du välkommen att hämta ett exemplar på ditt bankkontor i Bengtsfors, Ed, Färgelanda eller Mellerud. Som kund i Dalslands Sparbank har du alltid nära till banken. Bor du inte i Bengtsfors, Ed, Färgelanda eller Mellerud kommun kan du höra av dig till banken så skickar vi dig ett nummer!

Trevlig läsning!