Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Varning!

Just nu får många personer i vårt område bluff-SMS om att köp har gjorts med deras kort. SMS:et ser ut att komma från Din Bank. Svara inte på SMS:et och ring inte numret som står angivet!

 

Kom ihåg att banken aldrig ringer eller skickar mejl där vi ber om personliga uppgifter, kortnummer eller koder. 

Lämna därför ALDRIG ut dina koder via mejl, telefon eller sociala medier. Får du den här typen av samtal, lägg genast på och om du trots allt lämnat ut dina uppgifter kontakta oss direkt!

 

Spärrservice - Öppet dygnet runt alla dagar 08-411 10 11

 

Dalslands Sparbank

Välkommen till Dalslands Sparbank

Samlare

Vilket intresse tar du med dig in i pensionen?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Men du kommer fortfarande att vara samma person. Se till att du har råd sen när du har tid.

Stoppa misstänkta bluff-sms från att spridas

Nu kan du enkelt rapportera in misstänkta bluff-sms genom att vidarebefordra dem till 7726, ett gemensamt nummer för alla svenska telekomoperatörer. Spara numret 7726 i din mobil redan idag.

Skicka bluff-sms till 7726
 Social Media

Agera snabbt vid bedrägeri

Misstänker du att du blivit utsatt för bedrägeri? Blivit av med mobil eller säkerhetsdosa? Upptäckt något onormalt i våra digitala tjänster?

Kontakta oss direkt!

Aktuellt för Dalslands Sparbank

Ursäkta röran! Vi bygger om

Från och med 8 januari kommer vi att bygga om våra bankkontor. Detta gör vi för att kunna erbjuda dig som kund en ännu bättre service och trevligare bankupplevelse men även för våra medarbetare. Vi är medvetna om att detta kan medföra oreda på vissa platser, men vi arbetar hårt för att göra dessa förändringar så smidiga som möjligt. Vi är tacksamma för ert tålamod!

Renovera
Purple Figure House

Välkommen till banken - även hemifrån!

  • Du vet väl om att de flesta bankärenden går att sköta via dator, surfplatta eller mobil? Logga in säkert på dalsbank.se eller i Sparbanksappen med hjälp av Mobilt BankID eller säkerhetsdosa.
 Dalsland account 3.65%

Spara på Dalslandskonto

Med vårt Dalslandskonto får du ett tryggt och bra sparande till högre ränta än andra sparkonton.

4 fria uttag per år - Rörlig ränta - Ingen bindningstid

A finger who touches a mobile screen

Kundservice i appen

Behöver du hjälp eller har frågor till oss på banken? I vår app hittar du enkelt alla våra telefonnummer. Testa det själv genom att öppna appen, klicka på frågetecknet och ring oss.